کلمات کلیدی: پیشگیری از افزایش وزن ، پیشگیری از چاقی ، کنترل اضافه وزن ، جلوگیری از چاقی ، جلوگیری از بزرگ شدن شکم ، کنترل چاقی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن
انرژی مورد نیاز برای حفظ وزن پس از کاهش آن، ظاهراً ۲۵ % کمتر از انرژی لازم برای وزن اصلی است. افراد چاق که وزن خود را کاهش داده اند، حتی پس از کاهش وزن مورد نظر باید انرژی کمتری دریافت کنند. مشخص نیست که دریافت کمتر انرژی باید تا چه مدت ادامه یابد.
بنیاد ملی کنترل وزن از بیش ۵۰۰۰ نفر که حفظ موفق کاهش وزن در دراز مدت داشته اند، تشکیل شده است و هدف آن شناسایی ویژگی های مشترک کسانی که در نگهداری طولانی مدت کاهش وزن موفق بوده اند میباشد.
شباهت بسیار کمی در این افراد وجود دارد، اما برخی رفتارهای مشترک که آنها برای نگه داشتن وزن خود داشته اند وجود دارد. تغییر در شیوه زندگی و احساس اثر بخش بودن خود به نظر می رسد ضروری است.
محدودیت رژیمی چربی، وزن کردن مکرر و انجام فعالیت فیزیکی در اوقات فراغت، فاکتورهای مرتبط با حفظ وزن کاسته شده می باشند. حفظ کاهش وزن ممکن است با گذشت زمان آسان تر شود.
پس از حفظ موفق کاهش وزن خود به مدت ۲ تا ۵ سال، شانس موفقیت دراز مدت تا حد زیادی افزایش می یابد. گروه های حمایتی برای افراد چاق که وزن خود را کاسته اند و در تلاش برای حفظ وزن جدید هستند ارزشمندند، آنها به افرادی که با مشکل مشابه مواجه هستند کمک میکنند.
جالب توجه است که رژیم غذایی یکنواخت و خسته کننده می تواند یک استراتژی برای کاهش دریافت غذا باشد. رژیم های غذایی تکراری بدون تغییر، یکی از گزینه ها است، زیرا هر قدر انتخاب های مواد غذایی در دسترس فرد بیشتر باشد تمایل به پرخوری بیشتر است. در نهایت، روش معقولی مورد نیاز است.
بعضی از عبارات که می توان با افرادی که سعی در حفظ کاهش وزن دارند در میان گذاشت، عبارتند از
کلمات کلیدی: پیشگیری از افزایش وزن ، پیشگیری از چاقی ، کنترل اضافه وزن ، جلوگیری از چاقی ، جلوگیری از بزرگ شدن شکم ، کنترل چاقی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن
دستیابی به درجاتی از تغییرات رفتاری (کاهش دریافت انرژی و یا افزایش انرژی مصرفی) جهت حفظ وزن کاسته شده مورد نیاز می باشد.
برای مثال کاهش وزن ۱۰% وزن اولیه در یک فردkg 100، نیازمند کاهش دریافت دائمی انرژی و یا افزایش انرژی هزینه شده به میزان kcal/day 250-170 می باشد.
برای کاهش وزن ۲۰%، این مقدار باید به kcal/day 480-325 برسد تا کاهش وزن ایجاد شده حفظ گردد.
هفتگی وزن خود را با یک ترازوی مشخص اندازه بگیرید ( ناشتا، هنگام صبح، با لباس سبک و بعد از اجابت مذاج)
بهتر است غذا را در بشقاب کوچک مصرف کنید، با چنگال یا قاشق کوچک غذا را میل کنید.
در آرامش و با سرعت کم غذا را میل کنید. ابتدا سبزیجات را میل نمایید. قبل از میل کردن غذا، سهم خود را طبق رژیم کاملا جدا کنید و بعد از آن شروع به خوردن غذا کنید.
ابتدا سالاد و سبزیجات را مصرف
خود سبزی جات از آب سبزی مفید تر است.
تا جای ممکن مواد غذایی را به صورت خام و تازه مصرف کنید.
در صورت شاغل بودن، میان وعده های خود را حتما به همراه داشته باشید.
وقفه در بین یک وعده باعث افزایش حس سیری میشود. وقفه هنگام غذا خوردن را فراموش نکنید.
کلمات کلیدی: پیشگیری از افزایش وزن ، پیشگیری از چاقی ، کنترل اضافه وزن ، جلوگیری از چاقی ، جلوگیری از بزرگ شدن شکم ، کنترل چاقی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن
تمامی مواد غذایی که نوع کم چرب انها موجود است انتخاب اول شما باید باشد. مانند لبنیات کم چرب
استفاده از روغن های کنجد، کانولا یا کلزا، زیتون به جای روغن های آفتابگردان، هیدروژنه و کرمانشاهی در رژیم توصیه میشود.
برای جلوگیری و بی خاصیت کردن اثر ناخنک زدن بین وعده ها از سبزیجاتی مثل کرفس و شوید و خیار و هویج… استفاده کنید.
می توانید جای گوشت های پر چرب از سویا نیز بهره ببرید.
اگر عادت به خوردن نوشابه دارید سعی کنید ان را کنار بذارید.
در غیر این صورت از نوشابه های رژیمی به مقدار کم استفاده کنید.
کاهش وزن تثبیت شده یک روند چند ماهه است: ۲ ویزیت جهت رژیم کاهش وزن، ۱ ویزیت جهت تثبیت وزن کاهش یافته، مراجعه های بعدی را برای موفقیت در اجرای رژیم نباید از دست ندهید.
کلمات کلیدی: پیشگیری از افزایش وزن ، پیشگیری از چاقی ، کنترل اضافه وزن ، جلوگیری از چاقی ، جلوگیری از بزرگ شدن شکم ، کنترل چاقی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن