کلمات کلیدی: نگهداری وزن ، رژیم تثبیت وزن ، بازگشت وزن ، برگشت وزن ، کالری تثبیت وزن ، روش تثبیت وزن ، تثبیت کننده وزن ، ثابت نگه داشتن وزن
برای کاهش وزن موفق و مبارزه با چاقی فقط کاهش وزن نیست که مهم است بلکه حفظ وزن کاسته شده از اهمیت بیشتری برخوردار است. در اطرافمون به افراد زیادی برخوردیم که رژیم کاهش وزن میگیرند و با انگیزه و اراده خود و رژیم متعادل بخوبی وزن کم میکنند اما پس از مدتی وزن از دست رفته بر می گردد.
حتی ممکن است بیشتر از وزن قبل از رژیم وزن بگیرند. لذا حفظ وزن کاسته شده از اهمیت زیادی برخوردار است. حفظ کاهش وزن ممکن است با گذشت زمان آسان تر شود. پس از حفظ موفق کاهش وزن خود به مدت ۲ تا ۵ سال، شانس موفقیت دراز مدت تا حد زیادی افزایش می یابد.
گروه های حمایتی برای افراد چاق که وزن خود را کاسته اند و در تلاش برای حفظ وزن جدید هستند کمک کننده هستند. بطور کلی رعایت اعتدال در انواع گروههای غذایی و مقدارآنها اهمیت بسیار زیادی دارد و توصیه می شود در طول کاهش وزن و دوره تثبیت پس از آن با متخصص تغذیه خود مشورت نمایید.
در درجه اول باید بدانید که بدن شما به چه مقدار کالری نیاز دارد. در واقع انرژی مورد نیاز برای حفظ وزن پس از کاهش آن، یک چهارم کالری مورد نیاز اولیه شما است که پیشنهاد می شود توسط متخصص تغذیه تعیین و تنظیم شود تا از کمبودهای احتمالی و عوارض بعدی جلوگیری شود.
کلمات کلیدی: بازگشت وزن ، برگشت وزن ، کالری تثبیت وزن ، روش تثبیت وزن ، تثبیت کننده وزن ، ثابت نگه داشتن وزن
رژیم غذایی کم چرب به معنای حذف کامل چربی ها نمی باشد.
رژیم خیلی کم چرب نه تنها مفید است بلکه ممکن است موجب افزایش چربی خون شده و زمینه ساز بیماری هایی مانند بیماری قلبی عروقی و دیابت شود.
منظور عدم مصرف:
و مصرف متعادل روغن های سالم از جمله:
البته باید در مورد میزان مجاز مصرف آن در روز با متخصص تغذیه مشورت کنید.
خوردن صبحانه همه روزه و ترجیحا سر ساعت خاص و ساعات ابتدایی روز در تنظیم سوخت و ساز بدن و تنظیم ترشح هورمونهای تنظیم کننده اشته بسیار اهمیت دارد.
خیلی از افراد معمولا یک مدت طولانی و عمدتا از صبح تا موقع ناهار چیزی نمی خورند.
این امر باعث می شود که سطح قند خون در سلولها افت کند و بدن برای مقابله میزان متابولیسم یا سوخت وساز بدن را کاهش می دهد که این امرزمینه ساز مقاومت بدن به رژیم کاهش وزن و افزایش احتمال چاقی در آینده میشود.
زمانیکه که شما پس از چندین ساعت ناشتایی غذا مصرف میکنید هرچند مقدار آن کم باشد به یکباره مقدار ترشح انسولین افزایش یافته تا قند مورد نیاز اندام های بدن را تامین کند و هورمون انسولین هم خود سبب تجمع و ذخیره چربی در نواحی شکم و پهلو می شود.
پس برای حفظ وزن کاسته شده و تناسباندام به مقدار کمو تعداد دفعات زیاد غذا بخورید. روزانه سه وعده غذایی اصلی (صبحانه، نهار و شام) و سه میان وعده (بین صبحانه و نهار، عصرانه و قبل از خواب) توصیه می شود.
کلمات کلیدی:
نگهداری وزن ، رژیم تثبیت وزن ، بازگشت وزن ، برگشت وزن
کالری تثبیت وزن ، روش تثبیت وزن ، تثبیت کننده وزن ، ثابت نگه داشتن وزن
خودتان را هفته ای دو بار وزن کنید.
پایش منظم وزنتان زنگ هشداری است که نشان می دهد آیا شما وزن کاسته شده خود را حفظ می کنید و یا در حال افزایش وزن هستید.
این ترکیبات که عمدتا در سبزیجات و ادویه جات پیدا می شوند:
جالب توجه است که رژیم غذایی یکنواخت و خسته کننده می روشی کاهش دریافت غذا باشد. هر قدر انتخاب های مواد غذایی در دسترس فرد بیشتر باشد تمایل به پرخوری بیشتر است.
در نهایت، روش معقولی مورد نیاز است.
بعضی از عبارات که می توان با افرادی که سعی در حفظ کاهش وزن دارند در میان گذاشت، عبارتند از :
برای کاهش وزن و رسیدن به اندامی متناسب، فقط کاهش وزن مهم نیست بلکه حفظ وزن کم شده بیشتر اهمیت دارد. بسیاری از افراد هستند که بخوبی وزن میکنند و حتی به وزن ایده آل می رسند اما نمی توانند آن را حفظ کنند.
پس از مدتی دوباره به وزن اولیه یا حتی بیشتر برمیگیردند.
راهکارهایی وجود دارند که می توانید وزنی که از دست داده اید را حفظ کنید از جمله تنظیم میزان کالری که مجازید در روز مصرف کنید، رژیم غذایی کم چرب، خوردن صبحانه، ورزش منظم، مصرف ترکیبات چربی سوز و وزن کردن خود ۲ بار در هفته.
بطور کلی رعایت اعتدال در انواع گروههای غذایی و مقدارآنها اهمیت بسیار زیادی دارد و توصیه می شود در طول کاهش وزن و دوره تثبیت پس از آن با متخصص تغذیه خود مشورت نمایید.
کلمات کلیدی:
نگهداری وزن ، رژیم تثبیت وزن ، بازگشت وزن ، برگشت وزن ، کالری تثبیت وزن
روش تثبیت وزن ، تثبیت کننده وزن ، ثابت نگه داشتن وزن