• دریافت رژیم آنلاین از طریق واتزاپ
  • 09370505275
    alodiet-new-logo-100-shadowalodiet-new-logo-100-shadow
    • خانه
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • دریافت رژیم
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    • خانه
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • دریافت رژیم
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت

    انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب

    • صفحه نخست
    • مطالب علمی تغذیه‌
    • مقالات علمی و آموزشی
    • انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب
    ظروف غذایی : آشنایی با معایب و مزایا
    اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
    اختلال دو قطبی : تغذیه مناسب
    اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹

    انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مقدمه و ساختار انواع روغن

    ššروغن و چربی از اجزاء اصلی غذا است  که به ازای هر گرم ۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند.

    تریگلیسرید : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن
     تری‌گلیسرید  یا چربی تشکیل شده از یک مولکول گلیسرول و سه اسید چرب

    šتری‌گلیسرید ماده اصلی تشکیل دهنده تمامی روغن ها می باشد.

    اسید چرب اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن اسید چرب چند غیر اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن اسید چرب تک غیر اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    اسید چرب اشباع

     اسید چرب چند غیر اشباع

    اسید چرب تک غیر اشباع

     

    šهر مولکول تری‌گلیسرید از ۳ مولکول اسید چرب و یک مولکول گلیسرول تشکیل شده است.

    نوع اسید چرب غالب شرکت کننده در ساختار تری‌گلیسرید بسیاری از خواص ظاهری و سلامتی روغن را تعیین می کند.

    ترکیبات روغن ها : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    šنکته:روغن زیتون با ۷۷ درصد اسید چرب تک غیر اشباع بهترین روغن خوراکی محسوب میگردد.

    ترکیبات روغن ها : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن
    نکته:روغن نارگیل با ۹۲ درصد اسید چرب اشباع بدترین روغن خوراکی محسوب میگردد.

     



    ACROLEIN  & Acrylamide

    šحرارت زیاد در هنگام سوختن و دود کردن روغن‌ها گلیسرول اسیدهای چرب را به آکرولئین(ACROLEIN) تبدیل میکند.

    آکرولئین : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن آکریلامید : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    آکرولئین

    آکریلامید

    واکنش اسید آمینه آسپاراژین(ASPARAGINE) با قندهایی همچون گلوکز و فروکتوز در حرارت بالا ایجاد آکریلامید می‌کند.

    نکته: پختن و سرخ کردن مواد غذایی در حرارت بالا ایجاد اکریلامید می‌کند.  (به خصوص مواد غذایی نشاسته دار مانند سیب زمینی)

    šآکرولئین موجب تحریک چشمها، بینی و ریه ها گردیده و مصرف آن همراه با مواد غذایی موجب تحریک معده و روده کوچک می‌گردد.

    šنحوه نگهداری روغن ها در کیفیت و سلامت روغن تاثیر گذار است.

    چگونه از تشکیل اکریلامید جلوگیری کنیم:

    ۱- غذا نبایستی با حرارت بالا وبه مدت طولاتی پخته وسرخ شود.
    ۲- حرارت روغن نباید بیش از حد بالا رود. سیب زمینی را تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای کم رنگ درآید نه قهوه ای تیره.
    ۳- سیب زمینی ها را در درجه حرارت ۸ درجه سانتی گراد نگهداری کنید تا اجزاء شکل دهنده اکریلامید افزایش نیابند.
    ۴- سیب زمینی های خرد شده را قبل از سرخ کردن به مدت یک ساعت در آب تمیز بخیسانید. و یا آب پز کنید. این عمل سطح قند سیب زمینی ها را کاهش میدهد.
    ۵- هنگام برشته کردن نان در دستگاه توستر درجه توستر را در پایین ترین حد تنظیم کنید. تا حدی که نان به قهوه ای روشن در آید ونه تیره تر.
    ۶- سیب زمینی های لک دار برای سرخ کردن مناسب نیستند.
    نکته:همچنین اکریلامید به میزان زیادی در دود سیگار موجود میباشد.

    نحوه نگه داری روغن ها:

    ۱- روغن های خوارکی بایستی ظرف ۱۲-۶ ماه پس از گشوده شدن درب آنها مصرف گردند.
    ۲- اغلب روغنها در ظروف پلاستیکی شفاف عرضه میگردند بنابراین پس از خرید یا آنها را در ظروف شیشه ای مات و یا فلزی دربسته نگه داری کنید و یا در کابینت و یا در یخچال و محیطهای تاریک و بدور از نور.
    ۳- روغنها را حدالامکان در یخچال نگه داری کنید. ممکن است روغن ها در یخچال اندکی کدر و و نیمه جامد گردند اما چند دقیقه پس از خارج کردن از یخچال در حرارت اتاق به حالت اولیه باز خواهند گشت.
    ۴- پس از هر بار استفاده از روغن درب ظرف آن را کاملا محکم ببندید.
    نکته: بنابراین روغنهای خوراکی بایستی در محیطهای خنک و تاریک و در ظروف دربسته نگه داری شوند.

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن



    [rev_slider alias=”photography-1-1″][/rev_slider]

    مشاوره در واتساپ

    دریافت رژیم ویژه


    انواع روغن ها

    šمقدار تنوع در روغن های گیاهی و حیوانی که هر کدام ادعاهی توجه کردن به سلامتی ما را دارند بسیار زیاد است!

    š از کجا بدانیم که کدام بهتر است و از کدام یک به چه منظوری می توان استفاده کرد؟

    š



    روغن آفتابگردان

    روغن آفتابگردان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن آفتابگردان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • کاهش کلسترول (نکته:در مقایسه با روغن کتان اثر کمتری دارد. )
    • برای کاهش بیومارکرها در بیماران عروق احشایی و در معرض خطر آترواسکلروز کاربردی نیست.
    • کاهش فشار خون: در مقایسه با روغن زیتون اثرات کمتری دارد.

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • کاهش علائم Reiter’s syndrome
    • عدم تاثیر در درمان روماتوئید آرتریت
    • بهبود یبوست
    • سلامت پوست و بهبود زخم به صورت موضعی

    šمعایب:

    • ایجاد آلرژی در برخی افراد
    • در مقادیر بالای دریافت با مقاومت به انسولین و قند خون بالا ارتباط دارد.
    • افزایش ریسک آترواسکلرز در افراد مبتلا به دیابت نوع

     



    روغن کانولا

    کمترین سطح چربی‌های اشباع را دارد.

    روغن کانولا تحمل بالایی در برابر حرارت مستقیم دارد (سرخ و گریل کردن یا پختن غذاها)

    روغن کانولا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کانولا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    درصورت جایگزین با چربی های اشباع:

    • بهبود فشار خون
    • کاهش کلسترول خون
    • کاهش التهاب
    • دارای مجوز FDA برای برچسب ادعای سلامتی
    • مقدار زیاد ALA و Oleic acid

    šمعایب:

     انواع تصفیه شده آن:

    • حاوی اسید چرب ترانس (تا ۴.۲ درصد)
    • مزه نامناسب به علت:
      • اسید اوروسیک (منجر به بیماری های قلبی در مطالعات حیوانی شده است)
      • گلوکوزینولات
    • اثرات کم بر HDL

     



    روغن کنجد

    روغن مخصوص پخت و پز (در درجه حرارت کم) و سالاد

    روغن کنجد : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کنجد : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • ضد التهاب و بیماری‌های التهابی
    • خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری طولانی
    • ضد دیابت و بیماری های قلبی عروقی
    • بهبود پروفایل لیپیدی
    • ضد یبوست و بهبود عملکرد گوارشی
    • محافظت از DNA ،خواص ضد سرطان
    • به صورت موضعی (سلامت پوست و مو)
    • به صورت موضعی (ضد فرآیند پیری)

    معایب:

    • ایجاد حساسیت در افراد مستعد

     



    روغن پنبه دانه

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در ایرانی‌ (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع)

    روغن پنبه دانه : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن پنبه دانه : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • کاهش ریسک سرطان ها (پروستات)
    • بهبود وضعیت شناختی و روانی
    • بهبود سلامت پوست (موضعی)
    • تقویت سیستم آنتی اکسیدانی و ایمنی
    • حاوی GLA
    •  

    معایب:

    • افزایش کلسترول خون (چربی اشباع بالا، اسید چرب تک غیر اشباع کم)

    ریسک سرطان (شواهد ناکافی):

    • دارای برخی توکسین ها (مانند gossypol ) و سموم کشاورزی (به علت مقدار روتین کود مصرفی حین پرورش گیاه)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    روغن پالم

    روغن نیمه جامد، مخصوص سرخ کردن

    روغن استفاده شده در مواد غذایی بسته بندی شده فروشگاهی

    (مارگارین، شکلات، محصولات قنادی و …)

    یک سوم روغن گیاهی تولید شده در جهان را تشکیل می دهد.

    روغن پالم : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن پالم : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • سلامت قلب و بهبود سطوح کلسترول سرم (در مقایسه با لوریک اسید و میریستیک اسید)
    • حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A
    • بهبود عملکرد مغزی

    šمعایب:

    • افزایش کلسترول سرم در مقایسه با روغن زیتون
    • افزایش نوع چگال LDL (sdLDL)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    انواع روغن : روغن زیتون

    روغن مورد استفاده در تهیه غذاهای سرد و سالاد

    روغن پخت و پز در درجه حرارت کم

    روغن زیتون :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن زیتون :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • کاهش التهاب و بیماری های التهابی
    • کاهش ریسک ابتلا به سرطان
    • حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی
    • کاهش سطح کلسترول سرم و ریسک بیماری های قلبی عروقی
    • ریسک کمتر افزایش وزن در مقادیر مساوی با چربی های اشباع
    • جلوگیر از ابتلا به آلزایمر (کاهش لخته بتا آمیلوئید)
    • بهبود سطوح قند خون و کاهش ریسک دیابت نوع ۲
    • ضد هیلوکوباکتر پیلوری
    • سلامت پوست و مو و ناخن (موضعی)

    معایب:

    • باور های غلط در مورد کاهش وزن (عدم جایگزینی این روغن به جای روغن های قبلی)
    • طعم و بوی نامطلوب برای برخی از افراد
    • تولید مواد سمی و سرطان زا در درجه حرارت بالا و سرخ کردن

     



    šروغن هسته انگور ( روغن خوراکی )

    مناسب برای سرخ کردن، استفاده همراه سالاد

    روغن هسته انگور :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن هسته انگور :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • کاهش التهاب و مقاومت به انسولین در مقایسه با روغن آفتابگردان
    • منبع خوب ویتامین E
    • نقطه دود بالا
    • سلامت پوست و مو (موضعی)
    •  

    معایب :

     میزان بالای امگا ۶ :

    • فعالیت التهابی در مقایسه با روغن زیتون
    • اختلال هورمونی و اختلال تیروئید

    مقدار  امگا ۳ بسیار کم

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    šروغن کتان

    حاوی بیشترین میزان امگا ۳ در روغن های گیاهی

    استفاده به صورت خام در تهیه غذاهای سرد، سس و سالاد

    روغن کتان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کتان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • بهبود علائم اختلال بیش فعالی (افزایش توجه،کنترل خویشتن)
    • جلوگیری از آترواسکلروز
    • کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه
    • کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
    • برطرف کننده خشکی چشم و پوست
    • بهبود وزن گیری در بیماران مبتلا به ایدز
    • کاهش فشار خون (در افراد با فشارخون نرمال و کلسترول بالا)
    • کاهش ریسک پنومونی
    • بهبود برخی بیومارکرهای PCOS

    احتمالا عدم تاثیر بر :

    • اختلال دوقطبی، دیابت، کلسترول بالا، آرتریت روماتوئید، افزایش توان ورزشی

    معایب:

    • ارتباط ضد و نقیض با ریسک سرطان پروستات
    • اسهال (مقادیر بالای ۳۰ گرم)
    • نقطه دود پایین و عدم کاربرد در حرارت های بالا
    • ارتباط ضد و نقیض با زایمان زودرس در بارداری
    • تشدید خونریزی در افراد مستعد
    • تشدید خون ریزی در جراحی ها

     



    روغن نارگیل ( روغن خوراکی )

    مصرف موضعی روغن نارگین بیشتر از مصرف خوراکی آن است. مناسب برای سرخ کردن می باشد و در تهیه محصولات قنادی استفاده می شود.

    روغن نارگیل :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن نارگیل :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • به صورت موضعی به منظور بهبود اگزما
    •  

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • بهبود کیفیت زندگی در افراد مبتلا به سرطان پستان
    • عدم تاثیر بر حملات قلبی در افراد مستعد
    • بهبود اسهال
    • کاهش عفونت های پوستی نوزادان (موضعی)
    • کاهش LDL و افزایش HDL
    • بهبود وزن گیری نوزادان
    • کاهش خشکی پوست (موضعی)

    šمعایب:

    • افزایش LDL (مطالعات ضد و نقیض هستند)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    šروغن سویا

    بیشتر به منظور تهیه غذاهای سرد، سالاد و سس به کار می رود.

    جهت سرخ کردن عمیق توصیه نمی شود.

    روغن سویا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن سویا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • استفاده در تغذیه وریدی
    • برطرف کننده جای نیش حشرات (موضعی)
    • کاهش LDL بدون تاثر بر HDL
    • همراه با روغن آووکادو منجر به کاهش درد در استئوآرتریت می شود

    معایب:

    • ایجاد حساسیت در افراد مستعد آلرژی به بادام زمینی و سویا
    • حاوی مواد گواتروژن، فیتیک اسید، ساپونین، سیاتوکسین، مهار کننده های پروتئاز، اگزالات و هماگلوتینین

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در آمریکا (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع).

    مصارف غیر تغذیه ای متعدد دارد.

     



    šانواع ورغن : روغن ذرت

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در آمریکا (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع).

    مصارف غیر تغذیه ای متعدد دارد.

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     مزایا :

    • نقطه دود بالا
    • کاهش کلسترول سرم
    • حاوی فیتو استرول
    • بهبود وضعیت سلامت قلب (در مقادیر مناسب)
    • کنترل فشار خون در افراد با فشار خون بالا
    • ارتقا سلامت پوست و مو (موضعی)

    معایب:

    • نسبت نامناسب امگا ۶ به امگا ۳
    • افزایش التهاب و بیماری‌های التهابی

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا ۳ ، امگا ۶ ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     

    Share
    0
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان ، متخصص تغذیه ورژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

    پروژه های مرتبط

    تیر ۲۰, ۱۴۰۰

    خواب راحت و با کیفیت !چی بخوریم؟


    اطلاعات بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    • خانه
    • کالری مواد غذایی
    • مطالب علمی
    • ورود/ثبت نام
    • دریافت رژیم اختصاصی
    • دکتر محسن صدیقیان
    • دکتر مینا عبدالهی
    • تماس با ما

    الودایت، تمامی حقوق محفوظ است!

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
      ورود ×
      ورود با رمز عبور یکبار مصرف
      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
      حساب کاربری ندارید؟
      ثبت نام

      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
      بازگشت به ورود
      • (+93) Afghanistan
      • (+355) Albania
      • (+213) Algeria
      • (+1) American Samoa
      • (+376) Andorra
      • (+244) Angola
      • (+1) Anguilla
      • (+1) Antigua
      • (+54) Argentina
      • (+374) Armenia
      • (+297) Aruba
      • (+61) Australia
      • (+43) Austria
      • (+994) Azerbaijan
      • (+973) Bahrain
      • (+880) Bangladesh
      • (+1) Barbados
      • (+375) Belarus
      • (+32) Belgium
      • (+501) Belize
      • (+229) Benin
      • (+1) Bermuda
      • (+975) Bhutan
      • (+591) Bolivia
      • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
      • (+387) Bosnia and Herzegovina
      • (+267) Botswana
      • (+55) Brazil
      • (+246) British Indian Ocean Territory
      • (+1) British Virgin Islands
      • (+673) Brunei
      • (+359) Bulgaria
      • (+226) Burkina Faso
      • (+257) Burundi
      • (+855) Cambodia
      • (+237) Cameroon
      • (+1) Canada
      • (+238) Cape Verde
      • (+1) Cayman Islands
      • (+236) Central African Republic
      • (+235) Chad
      • (+56) Chile
      • (+86) China
      • (+57) Colombia
      • (+269) Comoros
      • (+682) Cook Islands
      • (+225) Côte d'Ivoire
      • (+506) Costa Rica
      • (+385) Croatia
      • (+53) Cuba
      • (+599) Curaçao
      • (+357) Cyprus
      • (+420) Czech Republic
      • (+243) Democratic Republic of the Congo
      • (+45) Denmark
      • (+253) Djibouti
      • (+1) Dominica
      • (+1) Dominican Republic
      • (+593) Ecuador
      • (+20) Egypt
      • (+503) El Salvador
      • (+240) Equatorial Guinea
      • (+291) Eritrea
      • (+372) Estonia
      • (+251) Ethiopia
      • (+500) Falkland Islands
      • (+298) Faroe Islands
      • (+691) Federated States of Micronesia
      • (+679) Fiji
      • (+358) Finland
      • (+33) France
      • (+594) French Guiana
      • (+689) French Polynesia
      • (+241) Gabon
      • (+995) Georgia
      • (+49) Germany
      • (+233) Ghana
      • (+350) Gibraltar
      • (+30) Greece
      • (+299) Greenland
      • (+1) Grenada
      • (+590) Guadeloupe
      • (+1) Guam
      • (+502) Guatemala
      • (+44) Guernsey
      • (+224) Guinea
      • (+245) Guinea-Bissau
      • (+592) Guyana
      • (+509) Haiti
      • (+504) Honduras
      • (+852) Hong Kong
      • (+36) Hungary
      • (+354) Iceland
      • (+91) India
      • (+62) Indonesia
      • (+98) Iran
      • (+964) Iraq
      • (+353) Ireland
      • (+44) Isle Of Man
      • (+972) Israel
      • (+39) Italy
      • (+1) Jamaica
      • (+81) Japan
      • (+44) Jersey
      • (+962) Jordan
      • (+7) Kazakhstan
      • (+254) Kenya
      • (+686) Kiribati
      • (+965) Kuwait
      • (+996) Kyrgyzstan
      • (+856) Laos
      • (+371) Latvia
      • (+961) Lebanon
      • (+266) Lesotho
      • (+231) Liberia
      • (+218) Libya
      • (+423) Liechtenstein
      • (+370) Lithuania
      • (+352) Luxembourg
      • (+853) Macau
      • (+389) Macedonia
      • (+261) Madagascar
      • (+265) Malawi
      • (+60) Malaysia
      • (+960) Maldives
      • (+223) Mali
      • (+356) Malta
      • (+692) Marshall Islands
      • (+596) Martinique
      • (+222) Mauritania
      • (+230) Mauritius
      • (+262) Mayotte
      • (+52) Mexico
      • (+373) Moldova
      • (+377) Monaco
      • (+976) Mongolia
      • (+382) Montenegro
      • (+1) Montserrat
      • (+212) Morocco
      • (+258) Mozambique
      • (+95) Myanmar
      • (+264) Namibia
      • (+674) Nauru
      • (+977) Nepal
      • (+31) Netherlands
      • (+687) New Caledonia
      • (+64) New Zealand
      • (+505) Nicaragua
      • (+227) Niger
      • (+234) Nigeria
      • (+683) Niue
      • (+672) Norfolk Island
      • (+850) North Korea
      • (+1) Northern Mariana Islands
      • (+47) Norway
      • (+968) Oman
      • (+92) Pakistan
      • (+680) Palau
      • (+970) Palestine
      • (+507) Panama
      • (+675) Papua New Guinea
      • (+595) Paraguay
      • (+51) Peru
      • (+63) Philippines
      • (+48) Poland
      • (+351) Portugal
      • (+1) Puerto Rico
      • (+974) Qatar
      • (+242) Republic of the Congo
      • (+40) Romania
      • (+262) Runion
      • (+7) Russia
      • (+250) Rwanda
      • (+290) Saint Helena
      • (+1) Saint Kitts and Nevis
      • (+508) Saint Pierre and Miquelon
      • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
      • (+685) Samoa
      • (+378) San Marino
      • (+239) Sao Tome and Principe
      • (+966) Saudi Arabia
      • (+221) Senegal
      • (+381) Serbia
      • (+248) Seychelles
      • (+232) Sierra Leone
      • (+65) Singapore
      • (+1) Sint Maarten
      • (+421) Slovakia
      • (+386) Slovenia
      • (+677) Solomon Islands
      • (+252) Somalia
      • (+27) South Africa
      • (+82) South Korea
      • (+211) South Sudan
      • (+34) Spain
      • (+94) Sri Lanka
      • (+1) St. Lucia
      • (+249) Sudan
      • (+597) Suriname
      • (+268) Swaziland
      • (+46) Sweden
      • (+41) Switzerland
      • (+963) Syria
      • (+886) Taiwan
      • (+992) Tajikistan
      • (+255) Tanzania
      • (+66) Thailand
      • (+1) The Bahamas
      • (+220) The Gambia
      • (+670) Timor-Leste
      • (+228) Togo
      • (+690) Tokelau
      • (+676) Tonga
      • (+1) Trinidad and Tobago
      • (+216) Tunisia
      • (+90) Turkey
      • (+993) Turkmenistan
      • (+1) Turks and Caicos Islands
      • (+688) Tuvalu
      • (+1) U.S. Virgin Islands
      • (+256) Uganda
      • (+380) Ukraine
      • (+971) United Arab Emirates
      • (+44) United Kingdom
      • (+1) United States
      • (+598) Uruguay
      • (+998) Uzbekistan
      • (+678) Vanuatu
      • (+58) Venezuela
      • (+84) Vietnam
      • (+681) Wallis and Futuna
      • (+212) Western Sahara
      • (+967) Yemen
      • (+260) Zambia
      • (+263) Zimbabwe