• دریافت رژیم آنلاین از طریق واتزاپ
  • 02188711280
  • 09370505275
  • تهران- خیابان میرزای شیرازی-کوچه شهدا-ساختمان پزشکان قائم- واحد6
    alodiet-new-logo-100-shadowalodiet-new-logo-100-shadow
    • خانه
    • دریافت رژیم
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
      • حساب کاربری
      • نرم افزار الودایت
    • خانه
    • دریافت رژیم
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
      • حساب کاربری
      • نرم افزار الودایت
    حساب کاربری
    • ورود/عضویت
    • ورود
    • رمز عبور را فراموش کردید؟

    انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب

    • صفحه نخست
    • مطالب علمی تغذیه‌
    • مقالات علمی و آموزشی
    • انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب
    ظروف غذایی : آشنایی با معایب و مزایا
    می 2, 2020
    اختلال دو قطبی : تغذیه مناسب
    می 2, 2020

    انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مقدمه و ساختار انواع روغن

    ššروغن و چربی از اجزاء اصلی غذا است  که به ازای هر گرم 9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند.

    تریگلیسرید : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن
     تری‌گلیسرید  یا چربی تشکیل شده از یک مولکول گلیسرول و سه اسید چرب

    šتری‌گلیسرید ماده اصلی تشکیل دهنده تمامی روغن ها می باشد.

    اسید چرب اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغناسید چرب چند غیر اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغناسید چرب تک غیر اشباع : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    اسید چرب اشباع

     اسید چرب چند غیر اشباع

    اسید چرب تک غیر اشباع

     

    šهر مولکول تری‌گلیسرید از 3 مولکول اسید چرب و یک مولکول گلیسرول تشکیل شده است.

    نوع اسید چرب غالب شرکت کننده در ساختار تری‌گلیسرید بسیاری از خواص ظاهری و سلامتی روغن را تعیین می کند.

    ترکیبات روغن ها : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    šنکته:روغن زیتون با ۷۷ درصد اسید چرب تک غیر اشباع بهترین روغن خوراکی محسوب میگردد.

    ترکیبات روغن ها : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن
    نکته:روغن نارگیل با ۹۲ درصد اسید چرب اشباع بدترین روغن خوراکی محسوب میگردد.

     



    ACROLEIN  & Acrylamide

    šحرارت زیاد در هنگام سوختن و دود کردن روغن‌ها گلیسرول اسیدهای چرب را به آکرولئین(ACROLEIN) تبدیل میکند.

    آکرولئین : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغنآکریلامید : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    آکرولئین

    آکریلامید

    واکنش اسید آمینه آسپاراژین(ASPARAGINE) با قندهایی همچون گلوکز و فروکتوز در حرارت بالا ایجاد آکریلامید می‌کند.

    نکته: پختن و سرخ کردن مواد غذایی در حرارت بالا ایجاد اکریلامید می‌کند.  (به خصوص مواد غذایی نشاسته دار مانند سیب زمینی)

    šآکرولئین موجب تحریک چشمها، بینی و ریه ها گردیده و مصرف آن همراه با مواد غذایی موجب تحریک معده و روده کوچک می‌گردد.

    šنحوه نگهداری روغن ها در کیفیت و سلامت روغن تاثیر گذار است.

    چگونه از تشکیل اکریلامید جلوگیری کنیم:

    ۱- غذا نبایستی با حرارت بالا وبه مدت طولاتی پخته وسرخ شود.
    ۲- حرارت روغن نباید بیش از حد بالا رود. سیب زمینی را تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای کم رنگ درآید نه قهوه ای تیره.
    ۳- سیب زمینی ها را در درجه حرارت ۸ درجه سانتی گراد نگهداری کنید تا اجزاء شکل دهنده اکریلامید افزایش نیابند.
    ۴- سیب زمینی های خرد شده را قبل از سرخ کردن به مدت یک ساعت در آب تمیز بخیسانید. و یا آب پز کنید. این عمل سطح قند سیب زمینی ها را کاهش میدهد.
    ۵- هنگام برشته کردن نان در دستگاه توستر درجه توستر را در پایین ترین حد تنظیم کنید. تا حدی که نان به قهوه ای روشن در آید ونه تیره تر.
    ۶- سیب زمینی های لک دار برای سرخ کردن مناسب نیستند.
    نکته:همچنین اکریلامید به میزان زیادی در دود سیگار موجود میباشد.

    نحوه نگه داری روغن ها:

    ۱- روغن های خوارکی بایستی ظرف ۱۲-۶ ماه پس از گشوده شدن درب آنها مصرف گردند.
    ۲- اغلب روغنها در ظروف پلاستیکی شفاف عرضه میگردند بنابراین پس از خرید یا آنها را در ظروف شیشه ای مات و یا فلزی دربسته نگه داری کنید و یا در کابینت و یا در یخچال و محیطهای تاریک و بدور از نور.
    ۳- روغنها را حدالامکان در یخچال نگه داری کنید. ممکن است روغن ها در یخچال اندکی کدر و و نیمه جامد گردند اما چند دقیقه پس از خارج کردن از یخچال در حرارت اتاق به حالت اولیه باز خواهند گشت.
    ۴- پس از هر بار استفاده از روغن درب ظرف آن را کاملا محکم ببندید.
    نکته: بنابراین روغنهای خوراکی بایستی در محیطهای خنک و تاریک و در ظروف دربسته نگه داری شوند.

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن



    [rev_slider alias=”photography-1-1″][/rev_slider]

    مشاوره در واتساپ

    دریافت رژیم ویژه


    انواع روغن ها

    šمقدار تنوع در روغن های گیاهی و حیوانی که هر کدام ادعاهی توجه کردن به سلامتی ما را دارند بسیار زیاد است!

    š از کجا بدانیم که کدام بهتر است و از کدام یک به چه منظوری می توان استفاده کرد؟

    š



    روغن آفتابگردان

    روغن آفتابگردان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن آفتابگردان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • کاهش کلسترول (نکته:در مقایسه با روغن کتان اثر کمتری دارد. )
    • برای کاهش بیومارکرها در بیماران عروق احشایی و در معرض خطر آترواسکلروز کاربردی نیست.
    • کاهش فشار خون: در مقایسه با روغن زیتون اثرات کمتری دارد.

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • کاهش علائم Reiter’s syndrome
    • عدم تاثیر در درمان روماتوئید آرتریت
    • بهبود یبوست
    • سلامت پوست و بهبود زخم به صورت موضعی

    šمعایب:

    • ایجاد آلرژی در برخی افراد
    • در مقادیر بالای دریافت با مقاومت به انسولین و قند خون بالا ارتباط دارد.
    • افزایش ریسک آترواسکلرز در افراد مبتلا به دیابت نوع

     



    روغن کانولا

    کمترین سطح چربی‌های اشباع را دارد.

    روغن کانولا تحمل بالایی در برابر حرارت مستقیم دارد (سرخ و گریل کردن یا پختن غذاها)

    روغن کانولا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کانولا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    درصورت جایگزین با چربی های اشباع:

    • بهبود فشار خون
    • کاهش کلسترول خون
    • کاهش التهاب
    • دارای مجوز FDA برای برچسب ادعای سلامتی
    • مقدار زیاد ALA و Oleic acid

    šمعایب:

     انواع تصفیه شده آن:

    • حاوی اسید چرب ترانس (تا 4.2 درصد)
    • مزه نامناسب به علت:
      • اسید اوروسیک (منجر به بیماری های قلبی در مطالعات حیوانی شده است)
      • گلوکوزینولات
    • اثرات کم بر HDL

     



    روغن کنجد

    روغن مخصوص پخت و پز (در درجه حرارت کم) و سالاد

    روغن کنجد : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کنجد : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • ضد التهاب و بیماری‌های التهابی
    • خواص آنتی اکسیدانی و ماندگاری طولانی
    • ضد دیابت و بیماری های قلبی عروقی
    • بهبود پروفایل لیپیدی
    • ضد یبوست و بهبود عملکرد گوارشی
    • محافظت از DNA ،خواص ضد سرطان
    • به صورت موضعی (سلامت پوست و مو)
    • به صورت موضعی (ضد فرآیند پیری)

    معایب:

    • ایجاد حساسیت در افراد مستعد

     



    روغن پنبه دانه

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در ایرانی‌ (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع)

    روغن پنبه دانه : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن پنبه دانه : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • کاهش ریسک سرطان ها (پروستات)
    • بهبود وضعیت شناختی و روانی
    • بهبود سلامت پوست (موضعی)
    • تقویت سیستم آنتی اکسیدانی و ایمنی
    • حاوی GLA
    •  

    معایب:

    • افزایش کلسترول خون (چربی اشباع بالا، اسید چرب تک غیر اشباع کم)

    ریسک سرطان (شواهد ناکافی):

    • دارای برخی توکسین ها (مانند gossypol ) و سموم کشاورزی (به علت مقدار روتین کود مصرفی حین پرورش گیاه)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    روغن پالم

    روغن نیمه جامد، مخصوص سرخ کردن

    روغن استفاده شده در مواد غذایی بسته بندی شده فروشگاهی

    (مارگارین، شکلات، محصولات قنادی و …)

    یک سوم روغن گیاهی تولید شده در جهان را تشکیل می دهد.

    روغن پالم : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن پالم : آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • سلامت قلب و بهبود سطوح کلسترول سرم (در مقایسه با لوریک اسید و میریستیک اسید)
    • حاوی مقدار مناسبی از ویتامین A
    • بهبود عملکرد مغزی

    šمعایب:

    • افزایش کلسترول سرم در مقایسه با روغن زیتون
    • افزایش نوع چگال LDL (sdLDL)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    انواع روغن : روغن زیتون

    روغن مورد استفاده در تهیه غذاهای سرد و سالاد

    روغن پخت و پز در درجه حرارت کم

    روغن زیتون :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن زیتون :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • کاهش التهاب و بیماری های التهابی
    • کاهش ریسک ابتلا به سرطان
    • حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی
    • کاهش سطح کلسترول سرم و ریسک بیماری های قلبی عروقی
    • ریسک کمتر افزایش وزن در مقادیر مساوی با چربی های اشباع
    • جلوگیر از ابتلا به آلزایمر (کاهش لخته بتا آمیلوئید)
    • بهبود سطوح قند خون و کاهش ریسک دیابت نوع 2
    • ضد هیلوکوباکتر پیلوری
    • سلامت پوست و مو و ناخن (موضعی)

    معایب:

    • باور های غلط در مورد کاهش وزن (عدم جایگزینی این روغن به جای روغن های قبلی)
    • طعم و بوی نامطلوب برای برخی از افراد
    • تولید مواد سمی و سرطان زا در درجه حرارت بالا و سرخ کردن

     



    šروغن هسته انگور ( روغن خوراکی )

    مناسب برای سرخ کردن، استفاده همراه سالاد

    روغن هسته انگور :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن هسته انگور :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • کاهش التهاب و مقاومت به انسولین در مقایسه با روغن آفتابگردان
    • منبع خوب ویتامین E
    • نقطه دود بالا
    • سلامت پوست و مو (موضعی)
    •  

    معایب :

     میزان بالای امگا 6 :

    • فعالیت التهابی در مقایسه با روغن زیتون
    • اختلال هورمونی و اختلال تیروئید

    مقدار  امگا 3 بسیار کم

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    šروغن کتان

    حاوی بیشترین میزان امگا 3 در روغن های گیاهی

    استفاده به صورت خام در تهیه غذاهای سرد، سس و سالاد

    روغن کتان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن کتان :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • بهبود علائم اختلال بیش فعالی (افزایش توجه،کنترل خویشتن)
    • جلوگیری از آترواسکلروز
    • کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه
    • کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
    • برطرف کننده خشکی چشم و پوست
    • بهبود وزن گیری در بیماران مبتلا به ایدز
    • کاهش فشار خون (در افراد با فشارخون نرمال و کلسترول بالا)
    • کاهش ریسک پنومونی
    • بهبود برخی بیومارکرهای PCOS

    احتمالا عدم تاثیر بر :

    • اختلال دوقطبی، دیابت، کلسترول بالا، آرتریت روماتوئید، افزایش توان ورزشی

    معایب:

    • ارتباط ضد و نقیض با ریسک سرطان پروستات
    • اسهال (مقادیر بالای 30 گرم)
    • نقطه دود پایین و عدم کاربرد در حرارت های بالا
    • ارتباط ضد و نقیض با زایمان زودرس در بارداری
    • تشدید خونریزی در افراد مستعد
    • تشدید خون ریزی در جراحی ها

     



    روغن نارگیل ( روغن خوراکی )

    مصرف موضعی روغن نارگین بیشتر از مصرف خوراکی آن است. مناسب برای سرخ کردن می باشد و در تهیه محصولات قنادی استفاده می شود.

    روغن نارگیل :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن نارگیل :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا (شواهد کافی):

    • به صورت موضعی به منظور بهبود اگزما
    •  

    مزایا (شواهد ناکافی):

    • بهبود کیفیت زندگی در افراد مبتلا به سرطان پستان
    • عدم تاثیر بر حملات قلبی در افراد مستعد
    • بهبود اسهال
    • کاهش عفونت های پوستی نوزادان (موضعی)
    • کاهش LDL و افزایش HDL
    • بهبود وزن گیری نوزادان
    • کاهش خشکی پوست (موضعی)

    šمعایب:

    • افزایش LDL (مطالعات ضد و نقیض هستند)

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     



    šروغن سویا

    بیشتر به منظور تهیه غذاهای سرد، سالاد و سس به کار می رود.

    جهت سرخ کردن عمیق توصیه نمی شود.

    روغن سویا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن سویا :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    مزایا :

    • استفاده در تغذیه وریدی
    • برطرف کننده جای نیش حشرات (موضعی)
    • کاهش LDL بدون تاثر بر HDL
    • همراه با روغن آووکادو منجر به کاهش درد در استئوآرتریت می شود

    معایب:

    • ایجاد حساسیت در افراد مستعد آلرژی به بادام زمینی و سویا
    • حاوی مواد گواتروژن، فیتیک اسید، ساپونین، سیاتوکسین، مهار کننده های پروتئاز، اگزالات و هماگلوتینین

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در آمریکا (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع).

    مصارف غیر تغذیه ای متعدد دارد.

     



    šانواع ورغن : روغن ذرت

    پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در آمریکا (تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع).

    مصارف غیر تغذیه ای متعدد دارد.

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

    روغن ذرت :آشنایی با مزایا  و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     مزایا :

    • نقطه دود بالا
    • کاهش کلسترول سرم
    • حاوی فیتو استرول
    • بهبود وضعیت سلامت قلب (در مقادیر مناسب)
    • کنترل فشار خون در افراد با فشار خون بالا
    • ارتقا سلامت پوست و مو (موضعی)

    معایب:

    • نسبت نامناسب امگا 6 به امگا 3
    • افزایش التهاب و بیماری‌های التهابی

    کلمات کلیدی: انواع روغن ،روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن

     

    Share
    0
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان ، متخصص تغذیه ورژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

    پروژه های مرتبط

    جولای 11, 2021

    خواب راحت و با کیفیت !چی بخوریم؟


    اطلاعات بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    • خانه
    • کالری مواد غذایی
    • مطالب علمی
    • ورود/عضویت
    • دریافت رژیم اختصاصی
    • دکتر محسن صدیقیان
    • دکتر مینا عبدالهی
    • تماس با ما

    الودایت، تمامی حقوق محفوظ است!

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    حساب کاربری
    • ورود/عضویت
    • ورود
    • رمز عبور را فراموش کردید؟
      ورود ×
      ورود با رمز عبور یکبار مصرف
      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
      حساب کاربری ندارید؟
      ثبت نام

      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
      بازگشت به ورود
      • (+98) Iran