کلمات کلیدی: داروهای لاغری ، قیمت قرص لاغری ، لاغری صورت ، رژیم لاغری ، دارو لاغر کننده
داروهای لاغری در افراد زیر تحت نظر متخصص تغذیه می تواند تجویز شود:
بیمارانی که شاخص توده بدنی یا BMI بالای ۳۰ دارند .
کسانی که شاخص توده بدنی ۲۷ به بالا دارند و یک بیماری دیگر مانند دیابت، فشار خون، بیماری کلیوی، کبدی و قلبی و عروقی دارند.
داروهای لاغری در کنار ورزش و رژیم لاغری متعادل تحت نظر متخصص تغذیه می تواند تجویز شود. طیف وسیعی از داروهای لاغری در بازار وجود دارند که اکثریت آنها غیر مجاز هستند و حاوی ترکیبات آمفتامین می باشند.
این داروهای غیرمجاز اعتیادآور بوده و علاوه بر عوارض عصبی، باعث لاغری صورت شده در حالیکه چربی ها از بین نمی روند و معمولا شکم و پهلو به همان صورت باقی می مانند.
استفاده از آنها برای درمان کاهش وزن توصیه نمیگردند.
یکسری از داروهای دیگر هستند که حاوی ترکیبات گیاهی و فیبرها هستند، همچنین ترکیبات افزایش دهنده سوخت وساز مانند زیره یا چای سبز که البته این ترکیبات حتما باید با رژیم و تحرک کافی مصرف شوند تا اثرگذار باشند.
در واقع دارو به عنوان عامل کمکی در کنار رژیم متعادل و فعالیت فیزیکی توصیه می شود.
در این زمینه بهتر است با متخصص تغذیه خود مشورت کنید.
همانطور که می دانیم اضافه وزن و چاقی در نتیجه بر هم خوردن تعادل بین مصرف غذا و فعالیت اتفاق می افتد. افزایش وزن و چاقی به طرز چشمگیری هم در کودکان و هم در بزرگسالان در سرتاسر جهان در حال افزایش است.
چاقی و اضافه وزن یک بیماری محسوب می شوند و خود با انواع بیماری ها از جمله بیماری قلبی عروقی، دیابت، بیماری های کبدی، سرطان، ناباروری، فشار خون و سکته مغزی همراه است.
چاقی علل مختلفی دارد از جمله:
درمان افزایش وزن و چاقی پیچیده است و ترکیبی از چندین رویکرد است.
بسیاری از افراد برای کاهش وزن و درمان چاقی خود بدنبال یک قرص یا معجون جادویی هستند اما در واقع هیچ دارو یا روش درمانی ۱۰۰ درصد برای کاهش وزن و چاقی وجود ندارد.
طیف زیادی از داروها و محلول هایی هستند که به طرق مختلف تبلیغ می شوند اما در واقع بسیاری از آنها غیر مجاز هستند و حاوی ترکیبات آمفتامین می باشند. این داروهای غیرمجاز مخصوصا علاوه بر عوارض عصبی، باعث لاغری صورت و از دست رفتن پروتئین های بدن شده در حالیکه چربی ها از بین نمی روند.
معمولا شکم و پهلو به همان صورت اولیه باقی می مانند.
این داروها اعتیادآور بوده و استفاده از آنها برای درمان کاهش وزن توصیه نمیگردند.
کلمات کلیدی: داروهای لاغری ، قیمت قرص لاغری ، لاغری صورت ، رژیم لاغری ، دارو لاغر کننده
مصرف خودسرانه داروهای لاغری دارای عوارض عصبی زیادی بوده و بدن را در مقابل کاهش وزن سالم مقاوم می کنند. چندین دارو در زمینه چاقی و اضافه وزن وجود دارند اما باید بدانید که این داروها در کنار ورزش و رژِم کاهش وزن متعادل که توسط متخصص تغذیه برای شما تنظیم شده باشد می توانند کمک کننده باشد.
در بیمارانی که شاخص توده بدنی یا BMI بالای ۳۰ دارند
یا کسانی که شاخص توده بدنی ۲۷ به بالا دارند ولیکن مبتلا به بیماری هستند.
(مانند دیابت، فار خون، بیماری کلیوی، کبدی و قلبی و عروقی)
دارو در کنار ورزش و رژیم تحت نظر متخصص تغذیه تجویز میشود.
این دارو بر سیستم عصبی و دریافت غذا اثر میگذارد.
باعث ایجاد احساس سیری و کاهش گرسنگی شده و سرعت افت متابولیسم را که همراه با کاهش وزن رخ میدهد، کاهش میدهد.
کلمات کلیدی: داروهای لاغری ، قیمت قرص لاغری ، لاغری صورت ، رژیم لاغری ، دارو لاغر کننده
عوارض جانبی این داروها شامل خشکی دهان، سردرد، بی خوابی و یبوست است.
بدلیل تحریک سیستم عصبی، این دارو برای افرادی که سابقه بیماری قلبی-عروقی یا بیماری های مرتبط دارند مناسب نمی باشد.
سیبوترامین نباید به همراه برخی داروهای ضدافسردگی و داروهای موثر برسیستم عصبی مانند سودوافدرین و افدرا مورد استفاده واقع شود زیرا تداخل عمل سیبوترامین با این داروها منجر به افزایش فشارخون میگردد.
اورلیستات دارویی است که بر دستگاه گوارش و جذب چربی ها اثر می گذارد و میزان جذب چربی را کم می کند. میزان دوز و مقدار مصرف دارو بایستی حتما توسط متخصص تغذیه و بر حسب شراط شما تعیین شوند. چراکه این دارو ممکن است سبب کمبود برخی ویتامین ها شود.
مصرف داروی اورلیستات اثرات مثبتی دارد که از جمله میتوان به کاهش چربی بد خون و افزایش چربی خوب خون و بهبودکنترل قند خون و کاهش فشار خون اشاه کرد. نکته مهم آن است که هیچگاه خودسرانه این دارو رت مصرف نکنید چراکه ممکن است بدن خود را به کاهش وزن مقاوم کنید.
عوارض داروی اورلیستات عبارتند از مدفوع چرب و دفع فوری نفخ و گاز از شکم.
این ترکیبات که انواع مختلفی دارند و معمولا ترکیبی از چندین گیاه هستند حاوی فیبر می باشند. فیبرها حرکات مواد در دستگاه گوارش را کند کرده و با جذب آب احساس پری و سیری کاذب می دهند که البته به تنهایی اثرات زیادی ندارند و بایستی همراه با رژِم کاهش وزن و ورزش منظم همراه گردند.
مصرف بالای آنها عوارض گوارشی داشته و اکیدا توصیه می شود تحت نظر متخصص تغذیه برایتان مقدار و میزان مصرف را به همراه رژیم کاهش وزن مناسب تجویز کند.
این داروها در واقع همان ترکیبات چربی سوز هستند و انواع مختلفی دارند از جمله چای سبز، قهوه سبز، لیمو، زیره و بسیاری دیگر. این ترکیبات در واقع کمی سوخت و ساز بدن را بالا می برند ولیکن به یاد داشته باشید بدن پس از مدتی و معمولا دو هفته پس از مصرف به این ترکیبات مقاوم می شود.
بدون شک بدون رژیم کاهش وزن معقول و افزایش فعالیت فیزیکی تاثیر چندانی نخواهید دید. به همراه رژیم غذایی و افزایش تحرک تحت نظر متخصص تغذیه که میزان و نحوه مصرف را بریتان مشخص کند، بهترین نتیجه را خواهید گرفت.
کلمات کلیدی: داروهای لاغری ، قیمت قرص لاغری ، لاغری صورت ، رژیم لاغری ، دارو لاغر کننده