کلمات کلیدی: تغذیه سالم ، رژیم غذایی رایگان ، غذای سالم ، رژیم استاندارد ، رژیم علمی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن
یک رژیم غذایی سالم رژیمی است که اصول:
در آن رعایت شده باشد.
تنوع در رژیم غذایی سالم به معنی انتخاب مواد غذایی از تمامی گروههای اصلی مواد غذایی میباشد و این گروهها شامل موارد زیر است.
در معنا واقعی کلمه و بر طبق اصل “بشقاب من” یک وعده غذایی خوب باید هر ۵ گروه غذایی اصلی را در بر داشته باشد.
اصل تعادل به معنی مقدار مصرفی مناسب از هر ۵ گروه اصلی هرم غذایی استاندارد است. بدین معنی که با توجه به کل انرژی دریافتی و وضعیت سلامتی فرد مقدار مصرف
باید مناسب با وضعیت فرد باشد.
بهترین میزان توصیه شده در طی روز برای یک فرد ۷۰ کیلویی عبارت است از:
کلمات کلیدی: رژیم غذایی رایگان ، غذای سالم ، رژیم استاندارد ، رژیم علمی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن
تناسب در تغذیه به معنی انتخاب غذاها از هر گروه با توجه به سن و وضعیت سلامتی وبیماریهامی باشد. به عنوان مثال افزایش دریافت گوشت قرمز برای کودکان پیش دبستانی مناسب و برای افراد مسن نامناسب است.
اضافه کردن عسل به مقدار زیاد به عنوان ماده غذایی مقوی برای افزایش دریافت انرژی در رژیم غذایی کودکان لاغر مناسب بوده اما برای افراد دیابتی و افراد مسن نامناسب است. مثال دیگری که میتوان ذکر نمود دریافت جگر است که به عنوان یک غذای سنتی حائز اهمیت می باشد.
اما دریافت بیش از حد آن برای خانمهای بارداری منجر به افزایش دریافت ویتامین A و خطرات بیش از حد بر روی جنین می شود. نکته اصلی این است که اگر غذایی برای یک رده سنی یا یک وضعیت مشخصی از سلامتی مفید باشد، تضمینی وجود ندارد که برای باقی افراد با شرایط سنی و سلامتی متفاوت نیز حتما مفید و مقوی است.
این نکته رعایت تناسب در تغذیه سالم را بیان میکند.
کلمات کلیدی: رژیم غذایی رایگان ، غذای سالم ، رژیم استاندارد ، رژیم علمی ، رژیم لاغری ، رژیم کاهش وزن