• دریافت رژیم آنلاین از طریق واتزاپ
  • 09370505275
    alodiet-new-logo-100-shadowalodiet-new-logo-100-shadow
    • خانه
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • دریافت رژیم
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    • خانه
    • همین حالا محاسبه کنید
      • وزن ایده آل و BMI
      • وزن چربی بدن شما
      • قد و وزن کودکان و نوجوانان
      • کالری مواد غذایی
      • وزن گیری بارداری شما
      • انرژی فعالیت و ورزش
      • نرم افزار الودایت
    • مطالب‌ علمی
      • ریز مغذی ها
        • آنتی اکسیدانها
        • مواد معدنی
        • ویتامین ها
      • مواد غذایی
        • آب
        • ادویه
        • پروتئین
        • چربی ها و روغن ها
        • سبزیجات
        • غلات
        • قند ها و شیرینی جات
        • قهوه و کافئین
        • لبنیات
        • نوشیدنی ها
        • میوه ها
      • طب سنتی و دمنوش ها
        • خواص دمنوش ها
      • آموزش تغذیه در لاغری
        • رژیم کتوژنیک
        • شاخص توده بدنی
        • کنترل وزن
      • افزایش وزن
      • تغذیه در طول زندگی
        • اطفال
        • دوران بارداریی و شیردهی
        • سالمندی
        • کودکی و نوجوانی
        • میانسالی
      • تناسب اندام و زیبایی
      • رژیم درمانی در بیماری‌ها
      • رژیم های جدید
        • رژیم گیاهخواری
        • رژیم و آشپزی
      • ورزش و بدنسازی
      • مکمل و دارو
    • تیم ما
      • دکتر مینا عبدالهی
      • دکتر محسن صدیقیان
    • تماس با ما
    • دریافت رژیم
    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت

    ظروف غذایی : آشنایی با معایب و مزایا

    • صفحه نخست
    • مطالب علمی تغذیه‌
    • مقالات علمی و آموزشی
    • ظروف غذایی : آشنایی با معایب و مزایا
    هوفاریقون
    اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
    روغن ذرت :آشنایی با مزایا و معایب انواع روغن در الودایت: انواع روغن ، روغن خوراکی ، روغن کنجد ، روغن زیتون ، امگا 3 ، امگا 6 ، ترکیب روغن ، بهترین روغن
    انواع روغن های خوراکی: مزایا و معایب
    اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹

    ظروف غذایی : آشنایی با معایب و مزایا

    کلمات کلیدی : ظروف غذایی ، ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین ، ظرف چدن ، پیرکس ، ظرف پلاستیکی ، ظرف غذا

    مزایا و معایب ظروف غذایی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..

    جنس ظروف!

    نوع ظرف در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!

     هم‌چنان که طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان نقش عمده‌ای دارد و می تواند شخص را بیمار کرده و یا از بیماری‌ها پیشگیری نماید.

    انواع ظروف غذایی : مزایا و معایب

    ▰ظروف سفالین

    ▰ظروف لعابی

    ▰ظروف چینی

    ▰ظروف مسی

    ▰ظروف چدنی

    ▰ظروف سنگی

    ▰ظروف بلورین (پیرکس)

    ▰ظروف ملامین

    ▰ظروف آلومینیومی و روی

    ▰ظروف تفلون

    ▰ظروف پلاستیکی

    ظروف سفالی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • سنخیت کاملی با بدن انسان از لحاظ عناصر سازنده
    • عطر و طعم مطلوب غذا (افزایش اشتها)
    • پخت راحت و سریع غذا
    • انتقال دما مناسب به تمام غذا
    • عدم ترکیب مواد غذایی با ترکیبات تشکیل دهنده ظروف

    ظروف لعابی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • کیفیت خوب
    • عدم اضافه شدن مواد موجود در ظرف به غذا
    • مخصوص پخت با شعله کم
    • افزایش طعم غذا و افزایش اشتها (تاثیرات روحی روانی به علت نوع کانی موجود در رنگ لعاب: کانی کرندون)
    • از دست رفتن لعاب به مرور زمان (چدنی لعابی)
    • شکستگی و ترک (گلی لعابی)

    ظروف چینی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • عدم کاربرد در طبخ غذا (صرفا جهت سرو غذا استفاده می شود)
    • از نظر تاثیرات بر سلامتی ایمن می‌باشد (عدم انتقال مواد موجود در ظرف به غذا)
    • تحریک اشتها هنگام سرو
    • نگهداری مناسب طعم و بو غذا
    • شستشوی آسان

    ظروف مسی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • انتقال مناسب حرارت حین پخت (طبخ مواد غذایی که نیاز به دم کردن دارند)
    • استفاده در طبخ غذا در مقادیر زیاد
    • قابلیت ایجاد اکسیداسیون روی ظروف (رنگ سبز)، تولید اکسید مس (سمی)
    • انتقال مس به غذا در صورتی از بین رفتن روکش قلع (امکان مسمویت با مس در صورت اسیدی بودن غذا)

    ظروف چدنی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • ظرف مناسب سرخ کردن
    • انتقال مناسب و سریع دما
    • عدم انتقال مواد از ظروف به غذا (نوع لعاب دار)
    • انتقال آهن به غذا در مقادیر قابل توجه (نوع ساده) (وابسته به مقدار آب، اسیدیته غذا، نوع مواد غذایی و زمان پخت و کهنه یا نو بودن ظروف)
    • مناسب برای افراد کم خون(نوع بدون لعاب)
    • تاثیرات منفی در افراد مبتلا به تالاسمی و هموکروماتوز (نوع بدون لعاب)

    ظروف سنگی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • ظرف مناسب طبخ گوشت و خورشت
    • نگهداری طعم و بو مطبوع غذا
    • پخت سریع غذا
    • بهترین نوع : سنگ سیاه بدون رگه سفید
    • عدم ترکیب مواد موجود در ظرف با مواد غذایی
    • عدم تحمل شعله مستقیم

    ظروف بلورین (پریکس)

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • کاربرد در درجه حرارت های پایین
    • مناسب مایکروفر و فر در درجه حرارت کم
    • حساس به تماس مایعات سرد با ظرف هنگام داغ بودن
    • انتقال دما به تمام قسمت های ظرف (دستگیره ها)
    • مناسب برای نگهداری مواد غذایی و سرو غذا

    ظروف ملامین

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • بهداشت کم، انتقال مواد شیمیایی آروماتیک به غذا حتی در دماهای پایین
    • تجمع میکروب در نواحی مخدوش شده ظرف
    • مناسب برای سرو غذا
    • عدم کاربرد در طبخ غذا

    ظروف غذایی آلومینیومی و روی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • عدم قابلیت استفاده پخت بسیاری از مواد غذایی (بخاطر حالت اسیدی غذا)
    • استفاده از قاشق چوبی جهت کاهش انتقال آلومینیوم به غذا (وابسه به اسیدیته غذا و زمان پخت)
    • آلومینیوم: (کندی ذهن و شعور و مسمومیت)
    • مقدار انتقال روی به غذا در ظروف رویی قابل چشم پوشی است.

    ظروف استیل

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • انتقال سریع حرارت
    • عدم کاربرد در پخت غذاهای دم کشیدنی
    • مناسب طبخ خورشت ها
    • از نظر روانی ظاهر خوبی ندارند (تداعی کننده محیط بیمارستانی، کاهش دهنده اشتها)

    کلمات کلیدی : ظروف غذایی ، ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین ، ظرف چدن ، پیرکس ، ظرف پلاستیکی ، ظرف غذا

    ظروف تفلون

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • انتقال پلی تترا فلوئورو اتیلن به غذا
    • انتقال مواد در دماهای بالا و زمان پخت طولانی مدت
    • با گذشت زمان به ظروف آلومینیومی تبدیل می شوند

    polytetrafluoroethylene  &
    Perfluorooctanoic acid ←

    افزایش ریسک برخی سرطان ها

     (مطالعات انسانی و سلولی)

    ظروف پلاستیکی

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..
    • انتقال مواد شیمیای مختلف به غذا حتی در درجه حرارت پایین
    • مناسب جهت نگهداری غذاهای غیر مایع و سرد مانند سبزیجات خورد شده یا میوه
    • ایجاد آلرژی در کودکان


    [rev_slider alias=”photography-1-1″][/rev_slider]

    واتزاپ


    تلگرام


    اینستاگرام



    تاثیر برخی آلودگی ها ناشی از ظروف غذایی بر سلامتی

    حلال ها (بنزن، تولئن،….)

    بنزن : انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..

    از این حلال‌ها در تهیه ظروف پلاستیکی استفاده می‌شود. در دماهای بالا وارد غذا می شود.

    اثرات:

    سقط جنین (افزایش ریسک) ، سردرد ، کاهش اشتها

    سرطان زایی (لوکمی در مواجهه بالا)،  آنمی آپلاستیک، کاهش وزن تولد (تولوئن)، ناهنجاری مادرزادی (تولوئن)

    فیتالات (Phthalates)

    فیتالات : انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..

    این مواد در بسیاری از  وسایل مصرفی پلاستیکی از جمله ظروف پلاستیکی وجود دارد.

    اثرات:

    کاهش مردانگی در پسران ، کاهش فاصله کانونی چشم نوزاد تازه متولد شده،  کاهش زمان بارداری، اختلال رشد عصبی در دختران

    بیس فنول آ (Bisphenol A)

    بیس فنول آ : انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..

    این ماده در بسیاری از  وسایل مصرفی پلاستیکی از جمله ظروف پلاستیکی وجود دارد. انتقال آن در درجه حرارت پایین نیز وجود دارد.

    اثرات:

    افزایش ریسک سقط جنین، افزایش بیش فعالی در کودکان دختر، اختلال عملکرد تیروئید، اختلالات گسترده هورمونی، کاهش سن جنینی، مقاومت به انسولین، دیابت، چاقی

    Perfluorochemicals

    انواع ظروف غذایی ( الودایت ): نوع ظرف (ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین و..) در طعم و مزه‌ی غذا اثر بسزایی دارد!  طعم و مزه‌ی غذا در سلامتی انسان..

    منبع اصلی آن ظروف تفلون و هر ظروفی که لایه نچسب دارند می باشد.

    اثرات:

    کاهش وزن تولد، افزایش ریسک برخی از سرطان ها



    منابع

    کلمات کلیدی : ظروف غذایی ، ظرف کیک ، ظرف مسی ، ظرف تفلون ، ظرف ملامین ، ظرف چدن ، پیرکس ، ظرف پلاستیکی ، ظرف غذا

    1. https://www.livestrong.com/article/430746-is-it-safe-to-cook-in-copper-pots/
    2. https://www.cancer.org/cancer/cancer-causes/teflon-and-perfluorooctanoic-acid-pfoa.html
    3. Mahan LK, Raymond JL. Krause’s food & the nutrition care process-e-book. Elsevier Health Sciences; 2016 May 17.
    4. https://www.ilo.org/caribbean/projects/WCMS_250196/lang–en/index.htm
    5. https://www.cdc.gov/biomonitoring/pdf/Pthalates_FactSheet.pdf
    6. کتاب خلاصه ۱۵ روز تا سلامتی نوشته جمشید خدادادی
    Share
    0
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان
    دکتر محسن صدیقیان ، متخصص تغذیه ورژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

    پروژه های مرتبط

    تیر ۲۰, ۱۴۰۰

    خواب راحت و با کیفیت !چی بخوریم؟


    اطلاعات بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
    • خانه
    • کالری مواد غذایی
    • مطالب علمی
    • ورود/ثبت نام
    • دریافت رژیم اختصاصی
    • دکتر محسن صدیقیان
    • دکتر مینا عبدالهی
    • تماس با ما

    الودایت، تمامی حقوق محفوظ است!

    • نرم افزار رژیم درمانی الودایت
      ورود ×
      ورود با رمز عبور یکبار مصرف
      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
      حساب کاربری ندارید؟
      ثبت نام

      ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
      بازگشت به ورود
      • (+93) Afghanistan
      • (+355) Albania
      • (+213) Algeria
      • (+1) American Samoa
      • (+376) Andorra
      • (+244) Angola
      • (+1) Anguilla
      • (+1) Antigua
      • (+54) Argentina
      • (+374) Armenia
      • (+297) Aruba
      • (+61) Australia
      • (+43) Austria
      • (+994) Azerbaijan
      • (+973) Bahrain
      • (+880) Bangladesh
      • (+1) Barbados
      • (+375) Belarus
      • (+32) Belgium
      • (+501) Belize
      • (+229) Benin
      • (+1) Bermuda
      • (+975) Bhutan
      • (+591) Bolivia
      • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
      • (+387) Bosnia and Herzegovina
      • (+267) Botswana
      • (+55) Brazil
      • (+246) British Indian Ocean Territory
      • (+1) British Virgin Islands
      • (+673) Brunei
      • (+359) Bulgaria
      • (+226) Burkina Faso
      • (+257) Burundi
      • (+855) Cambodia
      • (+237) Cameroon
      • (+1) Canada
      • (+238) Cape Verde
      • (+1) Cayman Islands
      • (+236) Central African Republic
      • (+235) Chad
      • (+56) Chile
      • (+86) China
      • (+57) Colombia
      • (+269) Comoros
      • (+682) Cook Islands
      • (+225) Côte d'Ivoire
      • (+506) Costa Rica
      • (+385) Croatia
      • (+53) Cuba
      • (+599) Curaçao
      • (+357) Cyprus
      • (+420) Czech Republic
      • (+243) Democratic Republic of the Congo
      • (+45) Denmark
      • (+253) Djibouti
      • (+1) Dominica
      • (+1) Dominican Republic
      • (+593) Ecuador
      • (+20) Egypt
      • (+503) El Salvador
      • (+240) Equatorial Guinea
      • (+291) Eritrea
      • (+372) Estonia
      • (+251) Ethiopia
      • (+500) Falkland Islands
      • (+298) Faroe Islands
      • (+691) Federated States of Micronesia
      • (+679) Fiji
      • (+358) Finland
      • (+33) France
      • (+594) French Guiana
      • (+689) French Polynesia
      • (+241) Gabon
      • (+995) Georgia
      • (+49) Germany
      • (+233) Ghana
      • (+350) Gibraltar
      • (+30) Greece
      • (+299) Greenland
      • (+1) Grenada
      • (+590) Guadeloupe
      • (+1) Guam
      • (+502) Guatemala
      • (+44) Guernsey
      • (+224) Guinea
      • (+245) Guinea-Bissau
      • (+592) Guyana
      • (+509) Haiti
      • (+504) Honduras
      • (+852) Hong Kong
      • (+36) Hungary
      • (+354) Iceland
      • (+91) India
      • (+62) Indonesia
      • (+98) Iran
      • (+964) Iraq
      • (+353) Ireland
      • (+44) Isle Of Man
      • (+972) Israel
      • (+39) Italy
      • (+1) Jamaica
      • (+81) Japan
      • (+44) Jersey
      • (+962) Jordan
      • (+7) Kazakhstan
      • (+254) Kenya
      • (+686) Kiribati
      • (+965) Kuwait
      • (+996) Kyrgyzstan
      • (+856) Laos
      • (+371) Latvia
      • (+961) Lebanon
      • (+266) Lesotho
      • (+231) Liberia
      • (+218) Libya
      • (+423) Liechtenstein
      • (+370) Lithuania
      • (+352) Luxembourg
      • (+853) Macau
      • (+389) Macedonia
      • (+261) Madagascar
      • (+265) Malawi
      • (+60) Malaysia
      • (+960) Maldives
      • (+223) Mali
      • (+356) Malta
      • (+692) Marshall Islands
      • (+596) Martinique
      • (+222) Mauritania
      • (+230) Mauritius
      • (+262) Mayotte
      • (+52) Mexico
      • (+373) Moldova
      • (+377) Monaco
      • (+976) Mongolia
      • (+382) Montenegro
      • (+1) Montserrat
      • (+212) Morocco
      • (+258) Mozambique
      • (+95) Myanmar
      • (+264) Namibia
      • (+674) Nauru
      • (+977) Nepal
      • (+31) Netherlands
      • (+687) New Caledonia
      • (+64) New Zealand
      • (+505) Nicaragua
      • (+227) Niger
      • (+234) Nigeria
      • (+683) Niue
      • (+672) Norfolk Island
      • (+850) North Korea
      • (+1) Northern Mariana Islands
      • (+47) Norway
      • (+968) Oman
      • (+92) Pakistan
      • (+680) Palau
      • (+970) Palestine
      • (+507) Panama
      • (+675) Papua New Guinea
      • (+595) Paraguay
      • (+51) Peru
      • (+63) Philippines
      • (+48) Poland
      • (+351) Portugal
      • (+1) Puerto Rico
      • (+974) Qatar
      • (+242) Republic of the Congo
      • (+40) Romania
      • (+262) Runion
      • (+7) Russia
      • (+250) Rwanda
      • (+290) Saint Helena
      • (+1) Saint Kitts and Nevis
      • (+508) Saint Pierre and Miquelon
      • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
      • (+685) Samoa
      • (+378) San Marino
      • (+239) Sao Tome and Principe
      • (+966) Saudi Arabia
      • (+221) Senegal
      • (+381) Serbia
      • (+248) Seychelles
      • (+232) Sierra Leone
      • (+65) Singapore
      • (+1) Sint Maarten
      • (+421) Slovakia
      • (+386) Slovenia
      • (+677) Solomon Islands
      • (+252) Somalia
      • (+27) South Africa
      • (+82) South Korea
      • (+211) South Sudan
      • (+34) Spain
      • (+94) Sri Lanka
      • (+1) St. Lucia
      • (+249) Sudan
      • (+597) Suriname
      • (+268) Swaziland
      • (+46) Sweden
      • (+41) Switzerland
      • (+963) Syria
      • (+886) Taiwan
      • (+992) Tajikistan
      • (+255) Tanzania
      • (+66) Thailand
      • (+1) The Bahamas
      • (+220) The Gambia
      • (+670) Timor-Leste
      • (+228) Togo
      • (+690) Tokelau
      • (+676) Tonga
      • (+1) Trinidad and Tobago
      • (+216) Tunisia
      • (+90) Turkey
      • (+993) Turkmenistan
      • (+1) Turks and Caicos Islands
      • (+688) Tuvalu
      • (+1) U.S. Virgin Islands
      • (+256) Uganda
      • (+380) Ukraine
      • (+971) United Arab Emirates
      • (+44) United Kingdom
      • (+1) United States
      • (+598) Uruguay
      • (+998) Uzbekistan
      • (+678) Vanuatu
      • (+58) Venezuela
      • (+84) Vietnam
      • (+681) Wallis and Futuna
      • (+212) Western Sahara
      • (+967) Yemen
      • (+260) Zambia
      • (+263) Zimbabwe